Ervaringen

Collega: Dank je wel voor je warme woorden. Ik bewonder jouw moed en ondernemerschap, je loyaliteit en principes. Je staat ergens voor en dat vind ik persoonlijk geweldig. Een vrouw met een visie en een missie. Je gaat nieuwe stappen zetten. Ze gaan lukken, daar ga je voor zorgen. Het was fijn je te ontmoeten en met je te werken. Daarvoor wil ik je bedanken. Het ga je goed Elise, we gaan elkaar vast wel weer eens tegenkomen. Dikke knuffel.

Medewerkster: Wij hebben een vacature uitstaan. Er wordt een proces coach gezocht. Wellicht krijg je deze vacature vandaag onder ogen. P&O stuurt hem vandaag dacht ik naar alle hoofden. Misschien iets voor jou? Gezien jouw coach vaardigheden, denk er maar es over na. Wel een beetje eigen belang natuurlijk. Wij als team hebben iemand nodig die humor heeft en eventueel een werknemer inzicht geeft in hoe dan wel te doen. Dus kijk eens in de spiegel….

Medewerker: ik moest er even aan wennen maar jouw manier van (door) vragen heeft me veel nieuwe inzichten opgeleverd zowel privé als op de werkvloer. Bedankt daarvoor, ik ga je missen.

Medewerker: Elise ik wil je bedanken voor de leerzame tijd. je hebt me leren vragen te stellen en zelf regie te nemen. door jouw vertrouwen heb ik mij verder ontwikkeld.

Medewerker: Lieve Elise, wat ben je een bijzonder persona in mijn leven geworden. Coach, rots in de branding, spiegel, de baas, de lefgozer & de partymaker! Ik heb veel bewondering en respect voor je gekregen als persoon en als leidinggevende. Door jou heb ik ontzettend kunnen groeien (+10 kg hihi) Ontzettend bedankt voor alles.

Sanders+De Haan: Hoi Elise, Allereerst gefeliciteerd met jou nieuwe job! Ik wil jou bedanken voor het vertrouwen in mij en dat je mij de coaching hebt voorgesteld. Het gaat goed met mij. Zie de dingen nu van de andere kant en ben bezig met nieuwe creatieve bezigheden, geniet weer meer van het leven, wat ik lang niet heb gedaan. Ik geniet steeds meer van de mensen en de dingen om mij heen, maak nieuwe contacten etc. en dat na 2 sessies ik weet dat ik er nog niet ben maar mijn ogen zijn geopend en het voelt goed. Ben daarom ook erg blij met de hulp van Jacobien. Dit wil ik graag met jou delen. Nogmaals bedankt en ik hoop dat jullie beiden meer mensen zo kunnen helpen zoals ik nu geholpen word. Bedankt en groetjes.

Sanders + De Haan: Samen gaan jullie bergen verzetten, veel lol maken en vooral anderen (weer) laten lachen. Heel veel succes.

echtelise: Hey lieve Elise Ja het gaat goed, heb met mijn moeder al een gesprek gehad, wat heel goed ging. Gaf inderdaad heel veel opluchting. Dus die stap is gezet. Nog wel wat te doen maar heb wel veel aan onze gesprekken gehad. Het heeft me veel inzichten gegeven. Het gaat zeker goed komen, dat weet ik zeker! Dank je.